Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Ansökan

Viktiga datum för 2019

  • Ansökningsperiod: 22 januari -10 mars
  • ​Deadline:  10 mars kl. 23.59
  • Jurybeslut: 25 mars
  • ​Start för ditt projekt: 1 juni     

Praktisk information

Leapfrogsstödet ges som ett stipendium på totalt 30 000 SEK fördelat över tre månader. Stödet syftar till att göra det möjligt att arbeta på heltid med utvecklingen av sin idé och kan därmed användas till uppehälle under projekttiden. Arbetstiden för projektet är 1 juni - 31 augusti.

Projektet startar med en kick-off för alla deltagare i början av sommaren. Under tiden för Leapfrogsprojektet kommer det anordnas workshops med syfte att erbjuda färdigheter som kan vara nödvändiga för arbetet med ditt projekt. Det är också en möjlighet för dig att träffa och interagera med andra Leapfroggare.

Är ni fler som söker från ett projekt vill vi att ni skickar in en ansökan per person. Eftersom checken går till en individ kommer vi göra en bedömning utifrån det, men då vi vill stötta så många projekt som möjligt kommer vi i regel endast dela ut en check per projekt. I vissa fall kan juryn tillåta att vi delar ut maximalt två checkar per projekt.

Titta gärna i vår FAQ, där har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

 

Ansökningsprocessen

Ladda ner och läs följande dokument innan du börjar skriva din ansökan:

Om ditt projekt uppfyller våra ansökningskriterier och du accepterar de åtaganden som ställs så kan du skicka in en ansökan genom att fylla i och skicka in ansökningsformuläret.
Ansökan laddas ner och skickas in enligt anvisningar i dokumentet nedan:

Ansökan 2019

När du skickat in din ansökan ser processen ut som följer:

Formell bedömning
Vi kommer först kontollera att du uppfyller de formella kriterierna som finns angivna i dokumentet ansökningskriterier och att din ansökan är max 2 sidor.

Kvalitet
Juryn gör sedan en bedömning av din ansökan utifrån våra bedömningskriterier. Juryns beslut kan ej överklagas.

Beslut
Juryn ger besked den 25 mars.

 

Om du har några frågor, kolla in vår FAQ eller kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Leapfrogs Working Group
LU Innovation, Sölvegatan 16
Box 117, 221 00 Lund

info [at] leapfrogs [dot] se