Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Om Leapfrogs

Leapfrogs ger dig möjligheten att få finansiellt stöd för att prova din affärsidé!

27 000 kronor för att testa din affärsidé!
 

Har du en idé som du gått och tänkt på? Hade du velat jobba heltid med den för att se om den faktiskt kan lyfta? Eller har du kanske redan jobbat på en idé men behöver ännu mer tid och pengar för att utveckla den? Vi hjälper dig! Leapfrogs ger dig 30 000 kr för heltidsarbete på din idé under juni-augusti. Utöver det finansiella stödet så erbjuder vi dig även affärsutveckling, workshops i bl.a. säljpitchning och ett värdefullt nätverk!

Tanken bakom Leapfrogs är att ge dig möjligheten att testa din idé. Det är helt okej att komma fram till att idén inte fungerar och inte är värd att jobba vidare med, för det ger ju dig istället möjligheten att fokusera på en annan idé som kanske blir den som lyckas! För att läsa om tidigare års "Leapfroggare" gå till Alumni-sidan och läs om deras idéer och Leapfrogstid!

Leapfrogs är ett initiativ från LU Innovation och det är tillgängligt för studenter vid Lunds universitet, Malmö universitet, Högskolan Kristianstad samt Blekinge Tekniska Högskola.

 

Vad väntar du på? Ta chansen att förverkliga din idé idag!

LU logo

 

MAh logoBTh logoHKR LOGO

    

 

 

 

 

 

 

    

  

Leapfrogs Working Group
LU Innovation, Sölvegatan 16
Box 117, 221 00 Lund

info [at] leapfrogs [dot] se