Ansök

Viktiga datum för 2020

  • Ansökningsperiod: 20 januari - 8 mars
  • Deadline: 8 mars kl. 23.59
  • Jurybeslut: 24 mars OBS - På grund av rådande omständigheter med Covid-19 kommer bedömningsprocessen gällande Leapfrogsstipendiet dra ut något på tiden. Juryn kommer därför inte kunna lämna ett besked om du tilldelats eller ej tilldelats stipendiet den 24 mars som tidigare planerats. Besked kommer istället att lämnas innan 9 april.
  • Start för ditt projekt: 1 juni


Praktisk information

Leapfrogsstödet ges som ett stipendium på totalt 30 000 SEK fördelat över tre månader. Stödet syftar till att göra det möjligt att arbeta på heltid med utvecklingen av sin idé och kan därmed användas till uppehälle under projekttiden. Arbetstiden för projektet är 1 juni - 31 augusti.


Projektet startar med en kick-off för alla deltagare i slutet av vårterminen. Under tiden för Leapfrogsprojektet kommer det anordnas workshops med syfte att erbjuda färdigheter som kan vara nödvändiga för arbetet med ditt projekt. Det är också en möjlighet för dig att träffa och interagera med andra Leapfroggare.


Är ni fler som söker från ett projekt vill vi att ni skickar in en ansökan per person. Eftersom checken går till en individ kommer vi göra en bedömning utifrån det, men då vi vill stötta så många projekt som möjligt kommer vi i regel endast dela ut en check per projekt. I vissa fall kan juryn tillåta att vi delar ut maximalt två checkar per projekt.


Titta gärna i vår FAQ, där har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

 
Ansökningsprocessen

Ladda ner och läs följande dokument innan du börjar skriva din ansökan:

  • ansokningskriterier_2020.pdf (pdf) - korrekt PDF kommer inom kort
  • ataganden_2020.pdf (pdf) - korrekt PDF kommer inom kort
  • NABC – hjälpande information (pdf) - korrekt PDF kommer inom kort

Om ditt projekt uppfyller våra ansökningskriterier och du accepterar de åtaganden som ställs så kan du skicka in en ansökan genom att fylla i och skicka in ansökningsformuläret. Formuläret blir tillgängligt inför nästa ansökningsperiod 2020. 
När du skickat in din ansökan ser processen ut som följer:


Formell bedömning


Vi kommer först kontrollera att du uppfyller de formella kriterierna som finns angivna i dokumentet ansökningskriterier och att din ansökan är max 1000 ord.


Kvalitet


Juryn gör sedan en bedömning av din ansökan utifrån våra bedömningskriterier. Juryns beslut kan ej överklagas.


Beslut


Juryn ger besked den 24 mars.
 
Om du har några frågor, kolla in vår FAQ eller kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!