Ansök

Viktiga datum för 2021

  • Ansökningsperiod: 14 december 2020 - 10 februari 2021
  • Skrivarworkshopar "hur man skriver en Leapfrogsansökan": 20 januari och 1 februari 
  • Deadline: 10 februari kl. 23.59
  • Jurybeslut kommer att kommuniceras mellan 15-21 mars
  • Start för ditt projekt: 1 juni


Praktisk information

Leapfrogsstödet ges som ett stipendium på totalt 33 000 SEK fördelat på två utbetalningar över tre månader. Stödet syftar till att göra det möjligt att arbeta på heltid med utvecklingen av sin idé och kan därmed användas till uppehälle under projekttiden. Arbetstiden för projektet är 1 juni - 31 augusti.


Projektet startar med en kick-off för alla deltagare i slutet av vårterminen. Under tiden för Leapfrogsprojektet kommer det anordnas workshops med syfte att erbjuda färdigheter som kan vara nödvändiga för arbetet med ditt projekt. Det är också en möjlighet för dig att träffa och interagera med andra Leapfroggare. I och med den rådande pandemin vet vi inte i nuläget om dessa träffar sker digitalt eller på plats i Lund.


Är ni fler som söker från ett projekt vill vi att ni skickar in en ansökan per person. Eftersom checken går till en individ kommer vi göra en bedömning utifrån det, men då vi vill stötta så många projekt som möjligt kommer vi i regel endast dela ut en check per projekt. I vissa fall kan juryn tillåta att vi delar ut maximalt två checkar per projekt.


Titta gärna i vår FAQ, där har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

 
Ansökningsprocessen

Ladda ner och läs följande dokument innan du börjar skriva din ansökan:

 

Om ditt projekt uppfyller våra ansökningskriterier och du accepterar de åtaganden som ställs så kan du skicka in en ansökan genom att fylla i ansökningsfomruläret på sidan Younoodle. Länk till denna ansökningssida finner du dels till höger på denna hemsida, samt på länken nedanför.

Via den här länken kommer du till ansökningsformuläret på Younoodle.


När du skickat in din ansökan ser processen ut som följer:


Formell bedömning


Vi kommer först kontrollera att du uppfyller de formella kriterierna som finns angivna i dokumentet ansökningskriterier.


Kvalitet


Juryn gör sedan en bedömning av din ansökan utifrån våra bedömningskriterier. Juryns beslut kan ej överklagas.


Beslut


Juryn ger besked den mellan den 15-21 mars.
 
Om du har några frågor, kolla in vår FAQ eller kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!