Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ansök

Viktiga datum för 2022

  • Ansökningsperiod: 13 december 2021 - 13 februari 2022
  • Digitala skrivarworkshopar "How to write a winning Leapfrogs application". Båda tillfällena kommer att ha samma innehåll: 
  • Jurybeslut kommer att kommuniceras mellan 15-21 mars
    • Beskedet kommer att kommuniceras ut till den mailadress du angivit din ansökan. 
  • Startdatum för ditt projekt: 1 juni


Praktisk information

Leapfrogsstödet ges som ett stipendium på totalt 33 000 SEK fördelat på två utbetalningar över tre månader. Stödet syftar till att göra det möjligt att arbeta på heltid med utvecklingen av sin idé och kan därmed användas till uppehälle under projekttiden. Arbetstiden för projektet är 1 juni - 31 augusti.


Projektet startar med en kick-off för alla deltagare i slutet av vårterminen. Under tiden för Leapfrogsprojektet kommer det anordnas workshops med syfte att erbjuda färdigheter som kan vara nödvändiga för arbetet med ditt projekt. Det är också en möjlighet för dig att träffa och interagera med andra Leapfroggare. 


Är ni fler som söker från ett projekt vill vi att ni skickar in en ansökan per person. Ni kan inte skicka in identiska ansökningar. Eftersom checken går till en individ kommer vi göra en bedömning utifrån det, men då vi vill stötta så många projekt som möjligt kommer vi i regel endast dela ut en check per projekt. I vissa fall kan juryn tillåta att vi delar ut maximalt två checkar per projekt.


Titta gärna i vår FAQ, där har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

 
Ansökningsprocessen

Ladda ner och läs följande dokument innan du börjar skriva din ansökan:

 

Om ditt projekt uppfyller våra ansökningskriterier och du accepterar de åtaganden som ställs så kan du skicka in en ansökan genom att fylla i ansökningsfomruläret på sidan Younoodle. För att göra en ansökan måste du först skapa ett konto hos YouNoodle genom länken nedan. 

Via den här länken kommer du till ansökningsformuläret på Younoodle.


När du skickat in din ansökan ser processen ut som följer:


Formell bedömning


Vi kommer först kontrollera att du uppfyller de formella kriterierna som finns angivna i dokumentet ansökningskriterier.


Kvalitet


Juryn gör sedan en bedömning av din ansökan utifrån våra bedömningskriterier. Juryns beslut kan ej överklagas.


Beslut


Juryn ger besked den mellan den 15-21 mars.
 
Om du har några frågor, kolla in vår FAQ eller kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!