Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om Leapfrogs

Leapfrogs ger dig möjligheten att få finansiellt stöd för att prova din affärsidé!

Har du en idé som du gått och tänkt på? Hade du velat jobba heltid med den för att se om den faktiskt kan lyfta? Eller har du kanske redan jobbat på en idé men behöver ännu mer tid och pengar för att utveckla den? Vi hjälper dig!

Leapfrogs ger dig 33 000 kr för heltidsarbete på din idé under juni-augusti. Utöver det finansiella stödet så erbjuder vi dig även affärsutveckling, workshops och ett värdefullt nätverk!


Tanken bakom Leapfrogs är att ge dig möjligheten att testa din idé. Det är helt okej att komma fram till att idén inte fungerar och inte är värd att jobba vidare med, för det ger ju dig istället möjligheten att fokusera på en annan idé som kanske blir den som lyckas! 


Leapfrogs är ett initiativ från LU Innovation och det är tillgängligt för studenter vid

  • Lunds universitet,
  • Malmö universitet,
  • Högskolan Kristianstad samt
  • Blekinge Tekniska Högskola

Praktisk information

Projektet startar med en kick-off för alla deltagare i slutet av vårterminen. Under tiden för Leapfrogsprojektet kommer det anordnas workshops med syfte att erbjuda färdigheter som kan vara nödvändiga för arbetet med ditt projekt. Det är också en möjlighet för dig att träffa och interagera med andra Leapfroggare. 

Är ni fler som söker från ett projekt vill vi att ni skickar in en ansökan per person. Ni kan inte skicka in identiska ansökningar. Eftersom checken går till en individ kommer vi göra en bedömning utifrån det, men då vi vill stötta så många projekt som möjligt kommer vi i regel endast dela ut en check per projekt. I vissa fall kan juryn tillåta att vi delar ut maximalt två checkar per projekt.

Titta gärna i vår flik Vanliga frågor, där har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svaret där? Maila info [at] leapfrogs [dot] se så hjälper vi dig. 


Vad väntar du på? Ta chansen att förverkliga din idé idag!


 

Kontakta oss

Frågor? Vi hjälper dig såklart gärna!

info [at] leapfrogs [dot] setitle="Mailadress till infomailadress."

Leapfrogs på Facebook