Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om Leapfrogs

 

Leapfrogs ger dig möjligheten att få finansiellt stöd för att prova din affärsidé!

Har du en idé som du gått och tänkt på? Hade du velat jobba heltid med den för att se om den faktiskt kan lyfta? Eller har du kanske redan jobbat på en idé men behöver ännu mer tid och pengar för att utveckla den? Vi hjälper dig!

Leapfrogs ger dig 33 000 kr för heltidsarbete på din idé under juni-augusti. Utöver det finansiella stödet så erbjuder vi dig även affärsutveckling, workshops i bl.a. säljpitchning och ett värdefullt nätverk!


Tanken bakom Leapfrogs är att ge dig möjligheten att testa din idé. Det är helt okej att komma fram till att idén inte fungerar och inte är värd att jobba vidare med, för det ger ju dig istället möjligheten att fokusera på en annan idé som kanske blir den som lyckas! 


Leapfrogs är ett initiativ från LU Innovation och det är tillgängligt för studenter vid

  • Lunds universitet,
  • Malmö universitet,
  • Högskolan Kristianstad samt
  • Blekinge Tekniska Högskola

 
Vad väntar du på? Ta chansen att förverkliga din idé idag!
 

Kontakta oss

Frågor? Vi hjälper dig såklart gärna!

info [at] leapfrogs [dot] se

Leapfrogs på Facebook